English

RB-Takakauhasarja

OXSA-RB-220

Hiekka-, lumi-, ja yleistakakauha turvalliseen ja helppoon lastaukseen

Nykyaikaisin suunnittelu- ja valmistusmenetelmin tehdyt ja kulutusta hyvin kestävät takakauhat, soveltuvat niin hiekalle, lumelle kuin yleiseen lastaukseen. Nostolaitesovitteisena ne soveltuvat kaikenlaisiin traktoreihin.

 

Isoveli RB220

Kauhoja on kolmea eri kokoa, joista jokainen voi valita itselleen sopivimman. Isoin ja uusin malli on RB220, sen leveys on 220 cm ja syvyys 103,3 cm. Isoimman mallin pohjalevy on muista poiketen 6 mm paksua. Paksumpi pohja tukee rakennetta ja lisää kulutuspintaa. Katso pienempien mallien mitat ja muut tekniset tiedot sivun alareunasta.

 

   Katso RB-esittelyvideo

   Katso video terän laskemisesta ja nostamisesta

   Lataa RB-sarjan esite

   Katso lähin jälleenmyyjä

Tuoteominaisuudet

RB-series-crosscut_01

Takakauhan korvakot hitsattu sisärunkoon

Korvakoiden lujuuden takaamiseksi RB-sarjan kauhoissa korvakot ovat kiinnitetty niin että ne eivät pelkästään ole kiinni takalevyssä vaan läpäisevät kauhan aina sisärunkoon asti. Korvakot ylettyvät myös pitkälle ulospäin mikä helpottaa kauhan kiinnittämistä työkoneeseen. Nostolaitekorvakoissa on vetovarrelle kolme ja työntövarrelle kaksi eri kiinnitysvaihtoehtoa jonka ansiosta takakauha soveltuu myös pienemmille traktoreille.

RB-series-crosscut_04

Kartiomainen kauhanmuoto helpottaa täyttöä ja tyhjennystä

Kauhan muoto on kartiomainen eli kauha levenee kohti kärkeä, jolloin kauhan täyttö ja tyhjennys on helppoa tiukoillakin maa-aineksilla. Edelleen kotelorakenteet on suunniteltu ja toteutettu siten etteivät ne hankaloita kauhan tehokasta käyttöä.

RB-series-crosscut_02

Särmätyt muodot ja kotelot jäykistävät rakennetta

Särmätyt muodot luovat kauhalle entistä jäykemmän ja kevyemmän rakenteen. Ylä- ja alakotelot ovat myös särmättyjä jotka lujittavat rakennetta entisestään.

RB-series-crosscut_03

Nopea, helppo ja turvallinen kippausmekanismi

Suoraan pitkän kippikahvan avulla tai kahvaan asetetulla narulla on helppoa ja turvallista kipata kauhan sisältö sen asennosta riippumatta. Kauhan tahaton kippaus on myös mahdollista estää erillisellä lukitustapilla.

RB-series-crosscut_05

Lisävarusteena tieterä, patentoidulla säätömekanismilla

RB-sarjan takakauhoihin on saatavana lisävarusteena kampaterä, jolla polanteen poisto ja nimismiehen kiharoiden tasoitus onnistuu vaivattomasti. Kampaterä on valmistettu kulutusta kestävästä HB 500 teräksestä (samaa materiaalia käytetään mm. tiekarhun terissä).

Säätömekanismi

Terän säätömekanismi on suunniteltu niin, että vaikka terä saadaan muutettua työasentoon muutamassa minuutissa niin säätömekanismissa olevat epäkeskot varmistavat sen että terä pysyy säädetyllä korkeudella myös lujasti painatettaessa. Terän nopean säädön ansiosta voit poistaa esim. ajoväylälle jäätyneen polanteen ja nostaa sitten kampaterän ylös ja kasata irrotetun polanteen kauhalla pois ajoväylältä.

   Katso video terän laskemisesta ja nostamisesta

Tekniset tiedot

RB - sarjan mitat