English

OXSA ROAD ARM - Asfaltinpaikkauskoneet

OXSA ARM 4000 - Asennetaan kuorma-auton aurapuskuriin OXSA ARM 4000 - pienempi lavakoko on 6,5 m3 OXSA ARM 4000 - Ulottuvuus jopa 5 metriä

 

OXSA ROAD ARM 4000 - Asfaltinpaikkauskone

Kuorma-auton vaihtolavalle rakennettu kätevä ja kevyt asfaltinpaikkauskone. Koneessa käytetään kylmäpaikkausmassaa. Kaikki paikkaustyön vaiheet voi tehdä itsenäisesti viileästä kopista. Samalla käsivarrella onnistuu asfaltissa olevan kuopan harjaus, paikkausmassan levitys ja tärytys.

Kylmäpaikkausmassa sijoitetaan vaihtolavalle tulevaan konttiin. Konttiin sopii lavasta riippuen noin 6,5 m3 kylmäpaikkausmassaa. Massa siirretään kontista siirtoruuvin avulla käsivarren annostelijaan. Annostelijasta massa siirretään paikattavaan kuoppaan.

Hydraulinen käsivarsi on tarkka käsitellä ja matalan sijoituksen ansiosta näet kaikki työvaiheet sekä ympäristön vaivattomasti. Käsivarren hydrauliikka on toteutettu propo-ohjatulla venttiilipöydällä, jolloin koneen ohjaus on sulavaa. Sen ohjaus tapahtuu yhdellä joystickillä, jonka liikkeet on suunniteltu toimimaan loogisesti.

Työmaasta riippuen törmäysvaimennin on sallittua kiinnittää suoraan asfaltinpaikkauskuorma-auton perään, jolloin erillistä törmäysautoa ei tarvita.

   Lataa ROAD ARM - sarjan tuote-esite

   Ota yhteyttä

Tuoteominaisuudet

OXSA ARM 4000 - Ominaisuudet

OXSA ARM 4000 - Käsivarren ominaisuudet

Tekniset tiedot

OXSA ARM - sarja4000
Ulottuvuus (noin)5 m
Lavan tilavuus6,5 m3
Käsivarren paino1480 kg
Pituus kuljetusasennossa3,86 m