English

OXSA SNOW 230 EVO

OXSA-SNOW-230-EVO

Markkinoiden järeimmät lumilingot ammattikäyttöön

OXSA SNOW - perheen pienimmän, SNOW 230 EVO:n suunnittelun lähtökohtana on ollut sen soveltuvuus maatilan tarpeisiin sekä pienimuotoiseen urakointikäyttöön. SNOW 230 EVO linko soveltuu myös niille, jotka tarvitsevat näppärää, 15-30 cm normaalia lyhyempää ja tehokasta linkoa, ilman suurta tehontarvetta.

EVO - innovatiivinen, avopohjainen rakenne

EVO:n rakenne eroaa markkinoilla olevista kilpailijoista merkittävästi sen 15-30 cm lyhyemmän rungon sekä edestä taakse täysin avopohjaisella, energiatehokkaalla kammiollaan. EVO:n nerokas heittokammion rakenne mahdollistaa lumen pääsyn lähelle heittokammion keskipistettä, jossa kammion virtausominaisuudet ovat optimaaliset.

Tällä uudella rakenteella, saavutetaan perinteiseen suljettuun kammioon verrattuna useita selkeitä etuja. Näitä etuja ovat mm.: linko on keveämpi vetää (polttoaineen säästö 15-20 %), mahdollisuus huomattavasti korkeampaan työnopeuteen sekä helppo huolettavuus. Myös avonaisen pohjan ansiosta, roottorin sammuttamisen yhteydessä lingon perän kohdalle jäävät lumikasat ovat nyt historiaa.

Rakenteensa vuoksi sitä on myös lähes mahdotonta saada tukkoon. Kammion että roottorin suunnittelussa on huomioitu myös märän, nuoskalumen aiheuttamat haasteet, joista saadun testipalautteen pohjalta voidaankin sanoa, että OXSA Snow 230 EVO toimii hyvin myös suojakelissä.

Suomessa valmistettu ja Suomen talveen suunniteltu.

Kuten kaikkien SNOW-perheen linkojen rakenteet, on myös SNOW 230 EVO tehty kestämään rasitusta vaativissakin olosuhteissa. Tämän takia kaikki lingon osat mitoitetaan hieman "yli" ja kestävyyttä tarvitsevissa runkorakenteissa käytetään S355 rakenneterästä, sekä koville kulutuksille alttiissa osissa, kuten terissä, HB500 erikoisterästä. Näin varmistamme käyttöiältään mahdollisimman pitkiä ja rakenteeltaan kestäviä, laadukkaita tuotteita, jotka palvelevat omistajaansa mahdollisimman pitkään.

OXSA SNOW 230 EVO:a on saatavana kahdella luukulla.

Tuoteominaisuudet

OXSA SNOW 230 Evo - ominaisuudet

OXSA SNOW 230 Evo - roottori ja kita

Lisävarusteet

  • Lisävarusteena saatavana ruuvisäätöiset, kulutusteräksisillä tassuilla varustetut etu- ja takajalakset
  • Pulttikiinnitteiset lisäsiivet. Lisäsiivillä työleveys jopa 260 cm (höyläysleveys 240 cm)
  • Sileäterä
  • Hammasterä

Tekniset tiedot

 SNOW 230 EVO
Työleveys cm230
Työleveys lisäsiivillä, cm230 + 15 + 15 = 260
Höyläysleveys, cm212
Höyläysleveys lisäsiivillä, cm212 + 14 + 14 = 240
Paino, kg628
Roottorin halkaisija, mm700
SyöttösiipiRuuvi (S355MC)
Heittosiivet, kpl4 (S355MC)
Laakerointi 
 edessä50 mm
 takana55 mm
Luukun aukko, mm280 x 280

OXSA SNOW 230 EVO tekniset mittauspisteet

Lumilingon nivelakseli pitää olla mallia 1⅜ Z=6 ja varustettu 1400 Nm ylikuormakytkimellä (murtopultti tai levykytkin). Suositeltavat tehonkestovaatimukset ovat 55 hv / 540 rpm. Sopivan nivelakselin voit tarvittaessa tilata myös lingon mukana.