TUOTTEET
Paalipihdit  Paalipihdit
Etukauhat  BC180HD - paalipihti

OXSA BC - paalipihtisarja

Laadukas kotimainen paalipihti turvalliseen ja hellävaraiseen kuormaukseen.

OXSA BC-180HD-paalipihti soveltuu suurienkin (max. Ø 180cm) pyöröpaalien turvalliseen siirtämiseen ja lastaukseen. Pihdin putkirakenne ja pyöreä muoto ei myöskään riko käärittyjen pyöröpaalien muoveja joten pihti on oiva apu myös vastakäärittyjen paalien siirtoon.

Paalipihdin pitkät ja kapeat mutta jämäkät pihdit helpottavat kuormausta ahtaalle tai pitkälle kuormatessa esim. siirtäessä paaleja paalikärreihin tai varastoihin.

Paalipihtiin saatavat työvälinekiinnikkeet:

  • Euro
  • Vila/Valtra
  • Trima/MP-lift
  • Isme
  • Solid/Pehtoori
  • Ålö
Katso BC-paalipihtivideo Esittelyvideo BC-180 (vanhempi malli)

Moderni ja kevyt mutta luja rakenne

Paalipihdin runko on valmistettu nykyaikaisella ohutlevytekniikalla, jolloin kotelorakenteesta on saatu erittäin luja ja kevyt rakenne. Pihtiosa on toteutettu kotelorakenteen ja putkirungon yhdistelmällä, jolla on saatu pihtiosalle erittäin suuri vääntöjäykkyys.

Rakenteessa on käytetty 60 ja 48 mm teräsputkia, jotka kestävät isommankin puristuksen. Jotta myös isot paalit siirtyvät turvallisesti, riittävä puristusvoima varmistetaan kahdella isolla sylinterillä ( männän halkaisija 70mm ) jotka antavat yhteenlasketun 138kN:n puristusvoiman ( 180 barin paineella* ).

* Suurin sallittu käyttöpaine 180 baria. Ylittävälle käyttöpaineelle on saatavana lisävarusteena varoventtiili joka rajoittaa painetta.

Laadukkaat materiaalit ja huollettavuus lisäävät työikää

Kaikki pihdin nivelet ovat laakeroitu liukulaakerein ja ne ovat helposti rasvattavissa. Nivelöintien akselit on valmistettu lujasta MOC410-teräksestä, tällä on varmistettu nivelien pitkä kestoikä.

Paalipihti pulverimaalataan mikä takaa tuotteelle kulutusta kestävän pinnan ja pitkäaikaisen suojan.


BC-paalipihdin ominaisuudet

Tekniset tiedot

BC-paalipihti - mitat

OXSA BC180HD

Puristusvoima: 138kN (180 bar*)
Max. paalikoko: 180cm
Paino: 260kg
Työvälinekiinnike: valittavissa

* Suurin sallittu käyttöpaine 180 baria. Ylittävälle käyttöpaineelle on saatavana lisävarusteena varoventtiili joka rajoittaa painetta.

Lataa PDF Lataa esite Katso BC-paalipihtivideo Esittelyvideo BC-180 (vanhempi malli) Tilaa tuotteet Kiertokanki.comista