English

OXSA BC - paalipihtisarja

OXSA-BC-180HD

Laadukas kotimainen paalipihti turvalliseen ja hellävaraiseen kuormaukseen

OXSA BC-180HD-paalipihti soveltuu suurienkin (max. Ø 180 cm) pyöröpaalien turvalliseen siirtämiseen ja lastaukseen. Pihdin putkirakenne ja pyöreä muoto ei myöskään riko käärittyjen pyöröpaalien muoveja joten pihti on oiva apu myös vastakäärittyjen paalien siirtoon.

Paalipihdin pitkät ja kapeat mutta jämäkät pihdit helpottavat kuormausta ahtaalle tai pitkälle kuormatessa esim. siirtäessä paaleja paalikärreihin tai varastoihin.

Moderni ja kevyt mutta luja rakenne

Paalipihdin runko on valmistettu nykyaikaisella ohutlevytekniikalla, jolloin kotelorakenteesta on saatu erittäin luja ja kevyt rakenne. Pihtiosa on toteutettu kotelorakenteen ja putkirungon yhdistelmällä, jolla on saatu pihtiosalle erittäin suuri vääntöjäykkyys.

Rakenteessa on käytetty 60 ja 48 mm teräsputkia, jotka kestävät isommankin puristuksen. Jotta myös isot paalit siirtyvät turvallisesti, riittävä puristusvoima varmistetaan kahdella isolla sylinterillä (männän halkaisija 70 mm) jotka antavat yhteenlasketun 138 kN:n puristusvoiman (180 barin paineella*).

* Suurin sallittu käyttöpaine 180 baria. Ylittävälle käyttöpaineelle on saatavana lisävarusteena varoventtiili joka rajoittaa painetta.

 

Laadukkaat materiaalit ja huollettavuus lisäävät työikää

Kaikki pihdin nivelet ovat laakeroitu liukulaakerein ja ne ovat helposti rasvattavissa. Nivelöintien akselit on valmistettu lujasta MOC410-teräksestä, tällä on varmistettu nivelien pitkä kestoikä.

Paalipihti pulverimaalataan mikä takaa tuotteelle kulutusta kestävän pinnan ja pitkäaikaisen suojan.

 

   Esittelyvideo BC-180 (vanhempi malli)

   Lataa BC-180HD tuote-esite

   Katso lähin jälleenmyyjä

Tuoteominaisuudet

OXSA BC 180 HD - ominaisuudet

OXSA BC 180HD - tekniset mittauspisteet

Tekniset tiedot

 OXSA BC180HD
Puristusvoima138kN (180 bar*)
Max. paalikoko180 cm
Paino, kg260 kg
Työvälinekiinnikevalittavissa
Syöttösiivet, kpl8 (HB500)

 

* Suurin sallittu käyttöpaine 180 baria. Ylittävälle käyttöpaineelle on saatavana lisävarusteena varoventtiili joka rajoittaa painetta.

Paalipihtiin saatavat työvälinekiinnikkeet:

  • Euro
  • Vila/Valtra
  • Trima/MP-lift
  • Isme
  • Solid/Pehtoori
  • Ålö